NATBAR ÅBNER D. 29. SEP

20 Sep 2012

Lørdag d. 29. september kl. 24.00 er datoen for åbningen af Natbar – vores ugentlige Natbar på Bremen Teater i København. NATBAR er en bar til natten, hvor vi spiller hinandens musik; en privatfest med offentlig adgang og højt til loftet.

Vi forventer at vores gæster kommer med et åbent sind og lyst til at fejre natten med os. Hver lørdag.

Vi har renoveret lobbyområdet, bygget 10 meter bar i massivt egetræ, optimeret sortimentet og ikke mindst, bedt et udvalg af musikalske legekammerater komme forbi med lige præcis den musik de bedst kan lide og dele den med os. Der vil være koncerter, dj sets, mere eller mindre velkendte melodier og obskure indslag hver lørdag fra kl. 23-05 og entreen er fri.

Bremen Teater er Simon Spies’ gamle teater i Nyropsgade tidligere kendt som Mercur Teatret. Hvis væggene kunne tale, så ville det ikke være egnet til print. I dag er Bremen Teater midtpunkt for et fuldt program med musik, film, teater og comedy.
Men når lørdag nat oprender og de fleste teatergæster er gået, åbner vi dørene for et nyt hjem for barfluer og finker, som ønsker at danse på baren til vi ikke gider længere.

Bag Natbar står Bremen Teater, Volcano Management og Jonas Hz.  Du er inviteret.