NATBAR PRESENTS MENDOZA, SLUMBLOGMILLIONÆR & LADY SMITA

28 Oct 2013

På lørdag d 2. november har Natbar nogle af Danmarks hårdeste damer på programmet. Vi lægger ud med mini-koncert med undergrundsstjerneskuddet, Mendoza.

I august måned satte Mendoza døren på klem til hendes helt eget univers med club-sangen ‘Love Druggie’, der bredte sig i cyberspace som en steppebrand. Hun lagde videoen til debutnummeret ud på youtube og det tog kun en weekend at nå op over 10.000 views. I videoen optræder Mendoza i en hjemmelavet webcam-inspireret video, og både musikalsk og æstetisk emmer hendes univers af mystik. Skal man have stillet nysgerrigheden, er det absolut nødvendigt, at se hende live klokken 00.00 denne lørdag.

Se ‘Love Druggie’ her: http://www.youtube.com/watch?v=m8i50l9xhtA

Efter koncerten spiller Mendoza med DJ- og blogkollektivet SlumBlogMillionær, som er berømte og berygtede for sparke gang i et regulært rave hvorend de optræder. Efter eget udsagn står den på en eksplosiv omgang!

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi en garvet spiller med i line-uppet, nemlig Lady Smita, der var vendt plader og rocket mikrofonen i årevis. I aftenens anledning dykker hun dybt ned og sløret er løftet for indslag fra blandt andet ’the dirty South’.

Mellem 23 og 01 får du:
– 1 flaske cava for 150,-
– 1 øl med sidevogn for 40,-

Dørene åbner kl 23.00 og vi kører til 05.00